Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Välkommen till Hwzonharmoni

Behandlingar

Zonterapi/reflexologi

bygger på teorin att alla organ i kroppen motsvaras av reflexzoner och punkter i och på fötterna. Genom att stimulera zonerna uppstår en kommunikation med övriga kroppen. Zonterapi bidrar till att skapa balans och välbefinnande i hela kroppen. Zonterapi förbättrar cirkulationen, löser upp spänningar och stress i kroppen. Behandlingen är mycket avslappnande och ger naturlig smärtlindring i och med att endorfiner (kroppens egna smärtlindring) frigörs. Behandlingen bygger på ett holistiskt synsätt för kropp, själ och medvetande.

Det går även att få ansikts zonterapi som bygger på samma princip.

Lymfmassage


är en lugn och avkopplande behandling. Behandlingen passar alla, men speciellt personer som upplever att de lätt svullnar, är öm i vävnaden och som tycker att vanlig massage gör ont.

Alla behandlas utifrån sina förutsättningar och önskemål!

Kvinnor som har lipödem brukar må jättebra efteråt.


Svensk klassisk Massage


Den svenska klassiska massagen mjukar upp dina spända muskler och tänjer din bindväv. Den ökar blodcirkulationen och även välbefinnandet.

Den klassiska massagen är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder

BOKA DIREKT